• watisskal_01.png
  • watisskal_02.png

Doing business among friends

Skål International is een vereniging die in de loop van 80 jaar is uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk met meer dan 16.000 professionals behorende bij bijna 400 clubs in ruim 80 landen.

Regionale Skål clubs

In Nederland telt Skål twee regionale afdelingen:

  • Skål International Amsterdam, Haarlem e.o.
  • Skål International Limburg

De leden in Nederland hebben een leidinggevende of marketing-sales functie in de toeristische of recreatieve wereld. Zij zijn werkzaam bij een touroperator (inkomend of uitgaand), reisbureau(keten), vervoerbedrijf (bv. luchtvaart of scheepvaart), accommodatieverschaffer, attractiepark, VVV, ANWB, toeristisch medium, toeristische opleiding of een aan het toerisme en recreatie verwant bedrijf (bv. reisverzekeraar).

Een eigen programma

Een Skål club bepaalt het eigen jaarprogramma. Veelal wordt er eenmaal per maand (m.u.v. de maanden juli en augustus) een bijeenkomst gehouden. Dit kan zijn een themabijeenkomst in de clublocatie, een bezoek aan een toeristisch of recreatief bedrijf inclusief een voordracht door de directeur. Maar ook een borrel in een horecagelegenheid in de regio. Daarbij is er volop gelegenheid om actuele ontwikkelingen en brandende zaken in het toeristisch en recreatief bedrijfsleven te bespreken.

Zakendoen in de juiste sfeer

Skål International kan gezien worden als een organisatie waar zakendoen met collega’s uit het vak en een goede sfeer prima samengaan. De Skål bijeenkomsten op regionaal, nationaal en internationaal niveau bieden hiervoor uitstekende mogelijkheden.