• algemeen_01.png
  • algemeen_02.png

vrijdag, 24 april 2015

Symposium16Op 27 september 2016 vond in Villa Uyt den Bosch het 7de Skål Symposium ‘Kansen herkennen in toerisme’ plaats. Ruim 75 directeuren en senior managers uit de toeristische sector bezochten het symposium. Ze luisterden naar drie gepassioneerde betogen van ervaringsdeskundigen.

Broodnodige inspiratie voor een branche in beweging. 

Mede met dank aan hoofdsponsor Unigarant wist de organisatie (Frans Staal en Rogier Davids) weer een interessante en inspirerende middag te organiseren.

Inspirerende sprekers
Die inspiratie kwam van de sprekers op het symposium. Norbert Good, directeur FOX Verre Reizen van ANWB nam de aanwezigen op een enthousiaste wijze mee in de nieuwe aanpak van FOX Verre Reizen hoe hij samen met zijn team het merk een nieuwe boost heeft kunnen geven.

Sander Allegro van Allegro INN ovations wist iedereen te boeien met zijn visie op de wereld waar technologie steeds belangrijker wordt, maar juist de behoefte aan persoonlijk contact en service toeneemt en hoe je hiermee om moet gaan. Hij deelde een aantal adviezen hoe je dit praktisch kan vertalen naar de toeristische werkvloer.

Wouter de Waal, tot voor kort de directeur van VVV Texel legde het accent juist op het belang van samenwerking in toeristische regio’s. En wist de deelnemers te boeien met een innovatief project ‘Planet Texel’ waar in samenwerking met landschapsarchitecten een nieuwe visie is ontwikkeld.

Tevreden
De initiatiefnemers kijken tevreden terug op het Skål Symposium. 'Mooie presentaties, interessante discussies en een mooi moment van reflectie voor de aanwezige directies uit de vrije tijdssector. Daar doen we het voor’.