• algemeen_01.png
  • algemeen_02.png

EuropaHet directoraat-generaal Interne Markt, Industrie, Ondernemerschap en Midden- en Kleinbedrijf van de Europese Commissie lanceerde op 9 juni 2016 de campagne Europa. Wonderen zijn overal ter bevordering van het toerisme in Europa.

 

De campagne is bedoeld om Europeanen te laten zien dat zij niet ver hoeven te reizen om datgene te vinden waarnaar ze op zoek zijn: de wonderen zijn namelijk direct om de hoek te vinden. De campagne neemt hen mee op ontdekkingsreis door Europa en nodigt hen uit om buiten de gebaande paden te treden.

Wij vragen u ons te helpen door het nieuws over deze campagne binnen uw netwerk te verspreiden en uw contacten te laten zien dat Europa een verzameling is van uiteenlopende, duurzame en hoogwaardige toeristische bestemmingen, die wachten om te worden ontdekt, verkend en ervaren.

Als u de campagne via uw communicatiekanalen (website, e-mail, nieuwsbrief, sociale media) ondersteunt, kunt u uw contacten aanmoedigen de verborgen wonderen van Europa te ontdekken en Europa's enorme verscheidenheid aan unieke, ongelooflijke and minder bekende bestemmingen te ervaren.

Om u daarbij te helpen, hebben wij een pakket met kant-en-klaar beeldmateriaal ontwikkeld, evenals een gids voor hulp bij de promotie, met onder andere kant-en-klare posts voor sociale media die u via uw eigen kanalen kunt plaatsen, en een kant-en-klaar e-mailbericht dat u naar al uw contacten kunt sturen.

Wonderkaart
Ontdek onze Wonderkaart met verborgen wonderen, en met verhalen, geuren en kleuren die Europeanen al met ons hebben gedeeld, en moedig hiermee uw relaties aan om foto's en verhalen van al hun ontdekkingen te uploaden. Met hun deelname maken zij kans op prachtige prijzen, kunnen zij zelf geïnspireerd worden en ook anderen inspireren!

Meer informatie
Lees meer over de campagne op europa.eu/readyforeurope/#/nl/ en op onze Facebook-pagina. Ook kunt u gratis gebruikmaken van het promotiemateriaal van de campagne, zoals beeldmateriaal, internetbanners, videoclips, infographics, achtergrondinformatie en reisverslagen.

De links naar de Wonderkaart-pagina en deelname-pagina werken het best wanneer u eerst inlogt in Facebook.

Als u nog vragen hebt, kunt u altijd via e-mail of telefonisch contact met ons opnemen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 (0)23 54 00 424.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw hulp. Stuur dit bericht gerust door naar iedereen die volgens u geïnteresseerd zou kunnen zijn.

Met vriendelijke groeten,
Het secretariaat van de campagne in Nederland

#MyWonderfulEurope