• algemeen_01.png
  • algemeen_02.png

Een samenwerking met onder andere het ministerie van Buitenlandse Zaken, Douane, CIBT Visas, Europeesche Verzekeringen, Gezond op Reis en GWK Travelex heeft geresulteerd in de start van de website MyTravelPlanner.nl.

Waar moet ik op letten in dit land? Heb ik een visum nodig? Zal ik vooraf geld wisselen? Heb ik vaccinaties nodig? Ben ik voldoende verzekerd? Dit en nog veel meer zaken kunnen reisagenten en reizigers vanaf nu op MyTravelPlanner.nl bekijken, plannen en uitvoeren op basis van de reisgegevens.

'Zowel reisagenten als consumenten kunnen op onze site alle benodigde en vooral belangrijke informatie vinden voor een goede reisvoorbereiding een reis. Wie de website bezoekt, krijgt binnen enkele seconden een volledig overzicht van de meest belangrijke aandachtspunten voor zijn of haar bestemming. Hiervoor hoeven zij alleen vijf korte vragen te beantwoorden over het land waar zij naartoe gaan, het doel, hun gezelschap, activiteiten en vertrekdatum', zo laat Danny van der Harst, die de website samen met Erik Liet heeft opgericht weten.

Het idee kwam in een stroomversnelling toen bleek dat niet alleen de eerder genoemde partners enthousiast raakten over het concept, maar ook reisondernemingen en bedrijven positief reageerden op de toepassing. 'Voor reisondernemingen en werkgevers, die werknemers op zakenreis sturen is de tool het ideale verlengstuk van hun dienstverlening en zorgplicht', zegt Van der Harst, die als extern communicatieadviseur al jaren werkzaam is voor het ministerie van Buitenlandse Zaken over het onderwerp Reisadviezen.